INLEIDING
Bent u op zoek naar het perfecte kledingstuk en vindt u het een uitdaging om zelf kleding te maken? Wilt u uw eigen modebeeld bepalen door model, kleur en materiaal.Dan bent u op uw plaats op onze creative cursussen.

Onderstaand ons aanbod op dit onuitputtelijke terrein:


KLEDING MAKEN EN PATROON VERANDEREN

Wilt u perfect passende kleding van uw favoriete materiaal? Deze kunt u tijdens de cursus zelf maken. U begint met het nemen van uw maat, om vervolgens een bestaand patroon aan te passen. Vervolgens legt u het aangepaste patroon op de door u uitgezochte stof en vervaardigt u onder begeleiding uw favoriete kledingstuk.


COUTURE
Wilt u een mooie bruidsjurk, een orginele cocktailjurk, een mooi colbert of een ander couture kledingstuk maken? Dan moet u beslist de cursus Couture volgen. Het model wordt besproken, een ontwerp gemaakt en u kunt zelf onder begeilding uw Couture kledingstuk maken.


FINISHING TOUCH
Met de cursus de finishing touch, leert u de laatste puntjes op de i te zetten. U gaat hänsel of plakkend woldoek verwerken in colberts of mantels. Verder gaat u voeringen, zakken en splitten maken en u gaat de kraag verwerken. Op deze manier maakt u uw kleding tot in de perfectie af.


LEER VERWERKEN
Heeft u de techniek van het leer verwerken onder de knie, maar wilt u nog begeleiding bij het toepassen van deze techniek? Tijdens deze cursus maakt u kennis met alle aspecten van het werken met dit mooie en interessante materiaal.


MODE TEKENEN EN ONTWERPEN
Uw eigen kleding ontwerpen? Bij deze cursus staat het ontwerpen en tekenen centraal. U leert bepaalde technieken bij het tekenen en U kunt uw eigen creatie ontwerpen.