INLEIDING
Een aantal keren per jaar worden er workshops gegeven over verschillende onderwerpen. Deze workshops zijn korte cursussen. Tijdens een workshops gaat u wat op het gebied van mode doen. Hieronder staan de diverse workshops vermeld.

LEER EN SUEDE VERWERKEN
De specifieke techniek voor het verwerken van leer is de basis van deze korte cursus. Wij gaan diverse soorten leer verwerken in een proeflap, waarvan een etui of tasje gemaakt kan worden. Speciale technieken, zoals een zak met klep en het gepasoileerde knoopsgat komen aan de orde. De cursus kan uitgebreid worden met het vervaardigen van kledingstukken.

Duur: 2 x 4 uur.

BONT VERWERKEN
Heeft u een bontjas, maar is het model niet meer naar wens? Door toevoeging van leer, suede of alleen bont, kunt u van uw jas een trendy kledingstuk maken.

Duur: in overleg.

HOEDEN MAKEN
De hoed is terug in het modebeeld. Lijkt het u leuk om uw eigen hoed te ontwerpen? Dan is deze workshop echt iets voor u. U maakt een hoed volgens het door uzelf gekozen model.

Duur: 2 x 4 uur

KLEUR EN STYLING
Het vinden van de juiste kleur, die bij uw persoonlijkheid past, is voor veel mensen een probleem. In deze workshop wordt er aan de hand van de kleur van uw huid, ogen en haar een kleuranalyse gemaakt. Door deze kleurenanalyse ontdekt u welke kleuren, dessins en make-up perfect bij u passen.

Duur: 1 dagdeel.